У Fozzy Group вказують, що 47% працівників хоча б один раз отримували чайові від гостей
Торгово-промислова група Fozzy Group запустила проєкт із чайовими для працівників Сільпо. Наразі його масштабували у 95 магазинах мережі. Про це повідомили у пресслужбі Fozzy Group.
Як повідомляє NV Бізнес, проєкт з чайовими почали у трьох київських магазинах "Сільпо". Зараз його масштабували на 95 магазинів, а до кінця літа планують розгорнути на всю мережу. У Fozzy Group вказують, що 47% працівників хоча б один раз отримували чайові від гостей. Найбільші суми, які отримували працівники Сільпо - 1 400 гривень за місяць та 1 тисячу гривень за один раз.
"Подібний проєкт з чайовими для кур'єрів ми запустили ще у грудні 2023 року в мобільному застосунку Сільпо. Лише за травень гості віддячили нашим кур'єрам чайовими 17 745 разів. Загалом кількість замовлень "з чаєм" від гостя щомісяця зростає і зараз сягає 7% замовлень на місяць. Середні чайові для кур'єра становлять 46 гривень, а найбільші чайові за один раз були 1 200 гривень", - додали в компанії.
24 травня в Україні зварили найменший борщ об’ємом 7 мілілітрів. Його приготуванням займався шеф мережі фудхолів «Сільпо Resto». Цей борщик настільки крихітний, що помістився на двох чайних ложечках.
Участь у церемонії приготування взяли гості Сільпо. Вони, а також технічний експерт Національного реєстру рекордів України зафіксували рекорд та пересвідчилися — борщик вийшов смачним і наваристим, аж «ложка стоїть». Кухар Микола Ільїн розповів, що для приготування мікроборщу брав мікроказан місткістю 7 мілілітрів. Щоб борщ вдався насиченішим він заздалегідь приготував м’ясний мікробульйон, а ще запік морквинку та бурячок у печі.
«Зазвичай люди уявляють рекорди, як щось, що має бути «найшвидшим, найвищим чи найбільшим». Однак ми подумали, а чому б не піти у зворотному напрямку, встановивши рекорд на найменшу в Україні страву? А яка зі страв є найбільш культовою для української кухні? Звісно ж, це борщ. До речі, ми не зупинилися на встановленні рекорду. Наші гості зможуть замовити на фудхолах мережі борщову церемонію, щоб не тільки скуштувати мікроборщ, а й бути свідками його приготування», - розповідала директорка з маркетингу «Сільпо» Катерина Огуряєва.
Відтепер у меню «Сільпо Resto» ви знайдете борщову церемонію, яку можна замовити на фудхолі, зателефонувавши адміністратору та забронювавши час. Шеф «Сільпо Resto» при вас приготує на мікроплиті найменший борщ в Україні. Ароматну страву можна смакувати відразу.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.