На бульйон пішло 0,6 грама свинини та 4 грами води
В Україні зварили найменший борщ об’ємом 7 мілілітрів. Його приготуванням займався шеф мережі фудхолів «Сільпо Resto». Цей борщик настільки крихітний, що помістився на двох чайних ложечках. Про це 27 травня повідомили у Сільпо.
Участь у церемонії приготування взяли гості Сільпо. Вони, а також технічний експерт Національного реєстру рекордів України зафіксували рекорд та пересвідчилися — борщик вийшов смачним і наваристим, аж «ложка стоїть».
Кухар Микола Ільїн розповів, що для приготування мікроборщу брав мікроказан місткістю 7 мілілітрів. Щоб борщ вдався насиченішим він заздалегідь приготував м’ясний мікробульйон, а ще запік морквинку та бурячок у печі.
«Зазвичай люди уявляють рекорди, як щось, що має бути «найшвидшим, найвищим чи найбільшим». Однак ми подумали, а чому б не піти у зворотному напрямку, встановивши рекорд на найменшу в Україні страву? А яка зі страв є найбільш культовою для української кухні? Звісно ж, це борщ. До речі, ми не зупинилися на встановленні рекорду. Наші гості зможуть замовити на фудхолах мережі борщову церемонію, щоб не тільки скуштувати мікроборщ, а й бути свідками його приготування», - розповіла директорка з маркетингу «Сільпо» Катерина Огуряєва.
Відтепер у меню «Сільпо Resto» ви знайдете борщову церемонію, яку можна замовити на фудхолі, зателефонувавши адміністратору та забронювавши час. Шеф «Сільпо Resto» при вас приготує на мікроплиті найменший борщ в Україні. Ароматну страву можна буде смакувати відразу.
Час приготування – 30 хвилин. Інгредієнти:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.